Opdatering Februar 2021

Der er ikke sket meget her på Bloggen længe men det er der mange andre steder.

Jeg er gået fuldtids som kunstner og fokusere nu meget koncentreret på at producere endnu mere smuk kunst og på at få udstillet min kunst rundt om i det ganske land. Lige p.t. har jeg 8 værker hængende på et plejehjem i Ebeltoft, jeg havde planlagt flere udstillinger i slutningen af 2020 og starten af 2021 men de er blevet aflyst grundet Corona-nedlukningen af landet. Hvis der er nogen der ude som kunne være interesseret i at udstille min kunst eller i kender nogen andre der kunne være interesseret så kontakt mig endelig.

Opdateret kunst i galleriet

Jeg har produceret et masse ny kunst og jeg har fået opdateret galleriet her på siden, så det er up to date med alt den nye og ældre kunst jeg har på lager, og der er kommet pris på alle de værker der er til salg. Hvis der er nogen af værkerne der har fanget din interesse så hold dig endelig ikke tilbage med at kontakte mig. 

Find mig på de socialemedier

Jeg er også kommet på Instagram hvor I kan følge med i mine kunstværker efterhånden som de bliver produceret. I er meget velkomne til af følge med @eyefisher, efterlad gerne en kommentar og et like.

På Facebook har jeg også fået lavet en virksomhedsprofil hvor der men jævne mellemrum også bliver opdateret på hvad jeg er igang med at producere. Her kan I finder mig under navnet Ditlevs.