Bullet Journaling blog

Mine tanker og min proces

Alle blog indlæg om bullet journaling-

tag med på en rejse ind i mit univers

Februar 2020

Februar 2020

Det er vinterferie og jeg har sendt resten af familien på sheltertur, på trods af at det regner og vinden rusker i verden uden for. Jeg er derimod trukket ud i sommerhuset hvor jeg tændt en buldrende ild i brændeovnen. Jeg har trukket et par dage ud af kalenderen til...

Hvad er ‘Bullet Journaling’

Hvad er ‘Bullet Journaling’

Bullet Journaling Hvad er bullet Journaling for mig?Af natur er jeg en noget kaotisk personlighed der har svært ved at organisere min tid og holde styr på mine aftaler. Her har det hjulpet mig meget at bruge 'Bullet Journal Metoden'. Metoden er som udgangspunkt...

Blog indlæg i katagorier

Akvarel

Bullet Journaling

Andre Projekter